Visning af rapporten om en brugers aktivitet

Du kan få adgang til rapporterne om aktiviteterne for hver brugerkonto, der kontrolleres af Web-politik håndtering, med separat rapportering for hver kategori af kontrollerede hændelser.

Sådan får du vist en rapport om en kontrolleret brugerkontos aktiviteter:

1. Gå til Indstillinger for administration af webpolitik-vinduet.
  2. Vælg en brugerkonto, og klik på linket Vis rapport for at gå til rapportvinduet.
  3. I afsnittet med den ønskede type begrænsning (f.eks. Internet) skal du åbne rapporten om overvågede handlinger ved at klikke på linket Detaljer.

Vinduet viser en rapport om brugerens overvågede handlinger.